Trigun Stampede Concept Art utforskar galaxen

[ad_1]

Trigun: Stampade kommer att ta tillbaka Vash the Stampede nästa år med en ny anime-serie skapad av Studio Orange, där skaparen av franchisen ger en stor hand i dessa nya avsnitt. Medan ett släppdatum ännu inte har avslöjats, släpps ny konst i en jämn takt som ger fans av Vash och hans ökenplanet en bättre titt på denna kommande version. Nu har fansen fått en närmare titt på stjärnorna när Stampede förbereder sin ankomst 2023.

Trigun kom först som en manga 1995, med en anime-anpassning som landade tre år senare som introducerade mängder av anime-fans till den fåniga revolvermannen som hade en enorm belöning hängande över huvudet. Medan Vash och hans berättelse har förblivit en favorit bland fans inom mediet anime, var det ett tag sedan vi såg historien om Trigun animerad, eftersom den sista instansen var tack vare en animefilm med titeln “Trigun: Badlands Rumble”, som landade 2010. Den ursprungliga mangaserien har många viktiga handlingspunkter som aldrig tagit sig till den egentliga animen, vilket får många att tro att Stampede kan vara ett sätt att fylla i luckorna, även om ingenting har bekräftats.

Det officiella Twitter-kontot för Trigun Stampede delade konceptkonst av en ung Vash the Stampede, samtidigt som de gav oss en titt på rymdskeppen som hjälpte till att starta historien om Humanoid Typhoon och hans konflikt med sin bror Knives, som har liknande förmågor men ett allvarligt förakt för mänskligheten:

Tidigare i år hade vi här på Comicbook.com möjlighet att chatta med skaparen av Trigun om den kommande serien, eftersom Nightow kommer att ha en stor hand i anpassningen och delade hur han trodde att Stampede skulle sticka ut från den ursprungliga showen:

0kommentarer

“Så när de utvecklade denna Trigun såg jag att de tog element från min serie och utökade den, arrangerade om den, omstrukturerade den, designade om den och tillför djup till den. De försöker höja kvaliteten på showen som Tja. Jag trodde att det skulle kunna göra några förändringar, men när de väl tog in hela serien och började anpassa den till film kände jag att det här fortfarande är Trigun. Det här är Trigun. Jag vill att fansen ska veta att jag verkligen vill ha dem att se det här. Och efter att ha sett det tror jag att du kommer att känna på samma sätt som jag – att det här på något sätt också är Trigun.”

Leave a Comment