Lycoris Recoil blir bästa strömmande anime i Japan för sommaren

[ad_1]

Anime-serier är heta biljettobjekt när det kommer till streamingtjänster i Japan, med Spy x Family att vara ett utmärkt exempel på en stor franchise som kunde toppa listorna i veckor efter vårens ankomst. Medan Forger Family nyligen avsattes av serien, Kindomen ny utmanare har klev in i ringen när sommarens bästa streaming-anime har avslöjats som den actionfyllda serien känd som Lycoris rekyl.

Till skillnad från många andra anime-serier på marknaden idag, Lycoris rekyl är unik genom att tv-programmet hade premiär före ankomsten av manga- och ljusromanserien, som kommer upp på läktaren senare under 2022. Medan idén om att slå sig ihop med flera hänsynslösa krigare för att bekämpa brottslighet inte är något nytt i popvärlden kultur, det faktum att de också driver ett café samtidigt visar denna nya serie skiljer sig från resten. Den actionspäckade showen har blivit sommarsäsongens största nya serie.

Om du inte har haft möjlighet att dyka in Lycoris rekylCrunchyroll har de första avsnitten på sin streamingtjänst, tillsammans med en officiell beskrivning för att ge dig en sammanfattning av den actionfyllda animen:

“För dessa fridfulla dagar ― ―det finns en hemlighet bakom det hela. En hemlig organisation som förhindrar brott: “DA – Direct Attack”. Och deras grupp av agenter för alla tjejer: “Lycoris”. Denna fridfulla vardag är allt tack vare dessa unga tjejer. Eliten Chisato Nishikigi är den starkaste Lycoris-agenten genom tiderna. Bredvid finns Takina Inoue, den begåvade men mystiska Lycoris. De arbetar tillsammans på en av dess filialer-Café LycoReco. Här är beställningarna som detta café tar allt från kaffe och godis till barnomsorg, shopping, undervisning i japanska till utländska studenter, etc. Det är mest uppgifter som inte anstår Lycoris. Den frisinnade och optimistiska pacifisten, Chisato. Och den kallhåriga och effektiva Takina. Den kaotiska vardagen för denna omatchade duo börjar! “

Vad tycker du om framgången Lycoris rekyl? Låt oss gärna veta i kommentarerna eller slå mig direkt på Twitter @EVComedy för att prata om allt som har med serier, anime och en värld av strömmande anime.

0kommentarer

Via TV Fandom Lounge

Leave a Comment