Dragon Ball Super Cast forsvarer Gohans kontroversielle karakterbue

[ad_1]

Dragon Ball har eksisteret i årtier på dette tidspunkt, og dens karakterer har været lidt igennem i den tid. Fans har set Goku gå fra en baby til en bedstefar i den tid, og det er ikke engang den største forandring, Saiyan har gennemgået. Det samme kan siges om Gohan, da heltens liv har været vildt. Og selvom fans måske ikke har godkendt hans post-Cell-livsstil, rejser stjernerne fra Dragon Ball Super sig for at forsvare drengen.

For nylig talte ComicBook med castet i Dragon Ball Super: Super Hero forud for filmens lancering, og det var der, Gohan kom i fokus. Da han blev spurgt om Saiyan, sagde Piccolos engelske stemmeskuespiller Christopher Sabat, at han er ret stolt, at Gohan valgte sin egen vej frem for at blive presset til at følge i sin fars fodspor.

“Gohan har altid været den, der gerne vil være den lærde, og han vil studere, og alle bliver bare ved med at bede ham om at stoppe med at studere så hårdt. Alle vil have ham til at kæmpe, selv fansene. Og nogle gange spekulerer jeg på, om Gohan er en slags underlig metafor for Akira Toriyama selv, fordi Akira Toriyama elsker at lave de komiske ting,” fortalte Sabat.

“Han kan lide at være lethjertet og sjov, og fans af showet er ligesom,” Kæmp mere, kæmpe mere. Jeg vil have flere eksplosioner.” Og jeg spekulerer på, om han satte noget af sig selv ind i den Gohan-karakter, for Gohan prøver bare at være sig selv i en verden, hvor alle andre gør noget anderledes. Lige så meget som jeg elsker at se Gohan gøre de fantastiske ting, alle gør, jeg kan godt lide det faktum, at han er dedikeret til sine studier. Det er et godt eksempel på at gøre, hvad dit hjerte ønsker, du skal gøre i stedet for, hvad alle andre ønsker, du skal gøre.”

LÆS MERE: Dragon Ball Super: The Voice of Gohan forklarer, hvordan ‘Super Hero’ er en tilbagevenden til formen | Dragon Ball Super: Super Hero Cast Hypes Gohans comeback and the Anime’s Future (eksklusivt)

Selvfølgelig var Gohans skuespiller enig, og Kyle Herbert sagde, at Saiyan stadig skulle overvinde sine egne forhindringer for at blive en lærd, selvom de ikke var så blodige, som Goku kunne have ønsket. I sidste ende gjorde disse prøvelser Gohan til den mand og far, vi har set, og animefilmens nye film har givet Gohan chancen for at bevise, at han stadig har det i sig at sparke røv.

“Der har været forskellige forhindringer gennem årene. Jeg siger ikke nødvendigvis forhindringer, men nye livseventyr, der selvfølgelig fik Gohan til at vokse og blive et bedre menneske. Men i et show som Dragon Ball vil du gerne se ham bringe det måden han bragte det på som et lille barn. Vi ønsker at komme fuld cirkel, og nu har vi muligheden for at gøre det,” fortalte Herbert.

0kommentarer

Hvis du endnu ikke har set Dragon Ball Super: Super Hero, kan du gå i biografen og fange den ASAP, hvis du har lyst. Filmen tog førstepladsen ved det indenlandske billetkontor i åbningsweekenden og har siden da indtjent over 50 millioner USD globalt til dato.

Har du tjekket Dragon Ball Super: Super Hero endnu? Har du et problem med, hvordan Gohan er blevet behandlet? Del dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor eller slå mig op på Twitter @MeganPetersCB.

Leave a Comment