Warner Bros. Discovery Omstrukturering kommer inte att påverka Toonami, säger ny rapport

[ad_1]

Det skulle vara lätt att säga att det är spänt hos Warner Bros. Discovery nuförtiden. Företaget genomgick en mycket omtalad fusion på senare tid, och dess nya chef tog Internet med storm med en pågående omstruktureringsstrategi. Ett antal älskade animerade serier har tagits bort från HBO Max mitt i skiftet, vilket gör att många undrar var denna utrensning kommer att ta vägen härnäst. Men enligt en ny rapport har teamet på Toonami inget att oroa sig för.

Rapporten kommer från GameRant som sajten hörde från Warner Bros. Discovery-representanter nyligen. Talesmannen informerade dem om att det inte finns några planer på att avskaffa Toonami. Faktum är att konglomeratet ser fram emot blockets fortsatta fokus på sin ursprungliga serie. Housing Complex C kommer att bli nästa serie som upprätthåller Toonamis original efter serier som Blade Runner: Black Lotus och Fena: Pirate Princess.

Denna rapport är den första att ta upp Tonami direkt sedan Warner Bros. Discovery tillkännagav sin omstrukturering. De första titlarna som påverkades av strategin var animerade sådana, inklusive Infinity Train och andra. HBO Max tog bort över ett dussin animerade serier från sin katalog i ett rapporterat försök att spara pengar bakom kulisserna. Förståeligt nog fick HBO Max och Warner Bros. Discovery fläck för beslutet, så fansen var snabba att ifrågasätta hur Toonami skulle vara rättvist mitt i affären.

LÄS MER: HBO Max förlorar ännu fler filmer och program i september | HBO Max behöver lära sig av Dragon Ball Super: Super Hero’s Success | HBO Max och Cartoon Network ställer in ytterligare ett animerat projekt

På Twitter, Jason DeMarco – SVP för action och anime på Warner Discovery – delade GameRant-rapporten i solidaritet. Och nej, Toonamis medskapare är inte talespersonen som delade nyheten till att börja med. DeMarco säger att det är “kul att höra” den här uppdateringen om Toonami. Och eftersom underhållningsjättar som Sony Entertainment och Netflix fortsätter att investera i anime, skulle det göra Warner Bros. Discovery bra att agera likadant.

0kommentarer

Vad tycker du om den senaste uppdateringen? Vart skulle du vilja se Toonami gå de närmaste åren? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan eller slå mig på Twitter @MeganPetersCB.

Leave a Comment