Undead Unluck är att få en anime

[ad_1]

Det verkar som att alla rykten var sanna! Undead Unluck är redo att driva sin egen lycka med hjälp av en anime. Succén Shueisha-serien har funnits i ryktesbruket i flera veckor nu eftersom fans gång på gång har föreslagit att en seriebeställning skulle komma. Och nu har det officiella ordet getts om Undead Unluck-anpassningen!

Enligt uppdateringen anpassas Undead Unluck till en anime av folket på David Production. Teamet borde vara bekant för fansen som studion JoJo’s Bizarre Adventure. Och just nu är den nya serien planerad att släppas någon gång under 2023.

Som du kan se ovan delades även en teaser-visual för animen. Undead Unluck har Fuuko Izumo till vänster i all sin mössälskande härlighet, och de får sällskap av Andy till höger. Den silverhåriga fightern ser lika buff ut som du kan förvänta dig med tanke på mangan, och hans brösttatueringar visas för fullt här. Och även om paret kan se ut som en intet ont anande duo från utsidan, ja – fans av manga vet att Undead Unluck slog ett genidrag genom att para ihop dessa leads med varandra.

LÄS MER: Lycoris Recoil blir bästa strömmande anime i Japan för sommaren | One Piece: Red Becomes Toeis största animefilm

Vill du veta mer om Undead Unluck? Du kan kolla in Viz Medias officiella sammanfattning av serien här: “Trött på att oavsiktligt döda människor med sin speciella förmåga Unluck, Fuuko Izumo bestämmer sig för att avsluta det hela. Men när hon träffar Andy, en man som längtar efter döden men inte kan dö, hon hittar en anledning att leva och han hittar någon som kan ge honom den död han har längtat efter.

0kommentarer

Allt Fuuko vill ha är en passionerad romans som den i hennes favorit shojo-manga. Tyvärr gör hennes otursförmåga det omöjligt. Men precis när Fuuko når botten, sveper Andy bort henne – bokstavligen! Nu har hon blivit Andys ovilliga försöksperson när han arbetar för att hitta ett sätt att utlösa en otur som är tillräckligt stor för att döda honom för gott. Men när paret upptäcker att en hemlig organisation jagar dem, stoppar det Andys begravningsplaner.”

Är du sugen på att Undead Unluck ska ta sig till tv? Vad vill du se från anime-anpassningen? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan eller slå mig på Twitter @MeganPetersCB.

Leave a Comment