One Piece: Red Becomes Toeis största animefilm

[ad_1]

One Piece: Röd har blivit en succé sedan biopremiären i Japan och av goda skäl. Den femtonde filmen i franchisen tar inte bara tillbaka Luffys tidigare mentor, Red-Haired Shanks, tillbaka till Straw Hat Pirates historia utan passade också på att presentera oss för sin dotter, Uta. Det verkar dock som att framgången med Red är så stor att den har blivit den största filmen som släppts av Toei Animation hittills.

Än så länge, One Piece: Röd har tjänat över tio miljarder yen på det japanska biljettkontoret, vilket översätts till svindlande 73 miljoner dollar i amerikansk valuta. Det betyder att över 7,2 miljoner människor har sett filmen enbart i Japan och biljettkassan kommer bara att bli större när filmen ser ut att komma upp på biografer runt om i världen tack vare ett partnerskap mellan Toei och Crunchyroll i höst.

Den officiella En bit Twitter Account delade de stora nyheterna med en ny bild från filmen, tillsammans med originalkonst från skaparen av serien, Eiichiro Oda:

Om du vill lära dig mer om One Piece: RödCrunchyroll har en officiell beskrivning för den femtonde filmen:

“Uta — den mest älskade sångerskan i världen. Hennes röst, som hon sjunger med samtidigt som hon döljer sin sanna identitet, har beskrivits som överjordisk. Hon kommer att dyka upp offentligt för första gången på en livekonsert. När lokalen fylls av allt sorters Uta-fans – upphetsade pirater, marinen som tittar noga och stråhattarna ledda av Luffy som helt enkelt kom för att njuta av hennes klangfulla framträdande – rösten som hela världen har väntat på är på väg att ljuda. Berättelsen börjar med det chockerande faktum att hon är “Shanks dotter. Uta står på scenen, med den vanliga önskan att “göra världen lycklig med min musik. Det finns Gordon, en mystisk karaktär som känner till Utas förflutna, och glimtar av Shanks skugga. På Elegia, musikens ö, återförenas Luffy och Uta. för första gången sedan de senast träffades för 12 år sedan i Foosha Village.”

0kommentarer

Tror du One Piece: Röd kommer att passera sådana som Jujutsu Kaisen och Demon Slayer: Mugen Train? Låt oss gärna veta i kommentarerna eller slå mig direkt på Twitter @EVComedy för att prata om allt som rör serier, anime och stråhattpiraternas värld.

Leave a Comment