Hunter x Hunter/Yu Yu Hakusho Creator Exhibit frigiver ny trailer

[ad_1]

Yoshihiro Togashi er bedst kendt for at skabe Shonen-mesterværkerne kendt som Hunter x Hunter og Yu Yu Hakusho. Med mangakaen, der i øjeblikket arbejder på nye afdrag, der følger Gon og hans medjægere efter at have været væk fra verden i årevis, er en ny udstilling planlagt til at åbne dørene til oktober og har udgivet en ny trailer, der giver fans et bedre indblik i den kunst, der vil blive fremhævet. Selvom videoen kun har en kort spilletid, afslører den ny kunst af Togashi selv.

Mange fans har ventet i årevis på at vende tilbage Hunter x Hunter’s manga, hvor Togashi Yoshihiro i tidligere opdateringer afslørede, at han var nødt til at tage fri for at håndtere personlige medicinske problemer, der kom som et resultat af hans dedikation til sine historier. Som det står, har der ikke været noget om et comeback af Yusuke Yurameshi og hans andre Spirit Detectives, hvor mangaen slutter i begyndelsen af ​​1990’erne. Heldigvis, fans af Yu Yu Hakusho har en ny live-action-tilpasning, der får premiere på Netflix, genfortæller historien om Spirit Detectives og slutter sig til andre live-action-anime-tilpasninger som f.eks. Cowboy Bebop og One Piece.

Den officielle Togashi-udstillings Twitter-konto delte en ny kort trailer, der giver fans en idé om den nye kunst, der vil blive vist i denne hyldest til Togashi Yoshihiro, Yu Yu Hakusho og Hunter x Hunter for at nævne nogle få i denne nye udstilling, der slår dørene op i Japan i oktober:

Anime Exhibits har været en populær billetvare i Japan, med franchises som f.eks My Hero Academia, Rurouni Kenshin, Berserk, Baki The Grappler, og mange andre benytter lejligheden til at fejre deres bidrag til mediet anime. Desværre, ligesom live-action scenespil, der tilpasser anime-serier, har disse udstillinger ikke fundet vej til Nordamerika, selvom der ville være masser af anime-fans, der ville elske at se disse originale skitser personligt.

0kommentarer

Hvilken serie foretrækker du mellem Yu Yu Hakusho og Hunter x Hunter? Kunne du tænke dig at se denne udstilling til ære for Yoshihiro Togashi på vej mod vest? Du er velkommen til at fortælle os det i kommentarerne eller slå mig direkte på Twitter @EVComedy for at tale om alt, hvad tegneserier, anime og verdener skabt af Togashi.

Leave a Comment