Godzilla vs Kong 2: Instruktør Adam Wingard deler første sætvideo

[ad_1]

Hovedfotografering er officielt i gang for efterfølgeren til Godzilla mod Kong, med styrmand Adam Wingard, der nu deler den første video fra produktionens sæt i Australien. I et indlæg til filmens officielle TikTok-konto går Wingard til et lydbillede, da han bliver afbrudt af den eponyme kaijus brølende og rystende kamera, der efterligner en skælvende grund.

“Åh, talent er her,” joker Wingard, mens han skynder sig ind på sceneområdet.

@godzillavskongmovie

Lige fra scenen i Australien er det instruktør Adam Wingard… #TeamGodzilla #TeamKong #FilmTok Monsterverse fortsætter marts 2024

♬ original lyd – Godzilla Vs. Kong

Lidt er kendt om filmen, selvom det fuldt ud forventes, at Kong kommer til at stå i centrum i en kamp mod flere titaner. Det er den femte film i MonsterVerse bagved Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters, og Godzilla mod Kong.

“Jeg tror, ​​at Godzilla vs. Kong er første gang, vi virkelig har været i stand til at have fulde sekvenser, hvor filmen forlader menneskene og bliver hos monstrene, ligesom enhver anden karakter,” sagde Wingard i et tidligere interview med EW . “Det er et stort gennembrud VFX-mæssigt og endda historiemæssigt. Hvis der er en anden MonsterVerse-film, burde det efter min mening være den første fuld-on-monsterfilm. Jeg vil sige, at 30 procent mennesker, resten monstre, stort set vender formel for, hvad mange af disse film generelt er. Jeg tror, ​​folk er klar til det.”

LÆS MERE: Godzilla vs. Kong Sequel begynder at rulle kameraer | Vil Godzilla optræde i den næste MonsterVerse-film?

Udover endnu et MonsterVerse-flick, er en streamingserie til AppleTV+ også på vej.

Ifølge plotsynopsis delt af AppleTV+ (som set af SciFi Japan), beskrives den nye MonsterVerse tv-serie som sådan, “Efter den tordnende kamp mellem Godzilla og Titans, der gjorde San Francisco jævnet med jorden, og den chokerende nye virkelighed, at monstre er ægte, serien udforsker en families rejse for at afsløre dens begravede hemmeligheder og en arv, der forbinder dem med den hemmelige organisation kendt som Monarch.” Som synopsis synes at antyde, vil serien fokusere på den menneskelige side af ligningen.

0kommentarer

Det Godzilla mod Kong efterfølgeren kommer i biografen i 2024. Hvad håber du at se ske i filmen? Nogen specifik kaiju, du håber at dukke op? Lyd af i kommentarerne nedenfor, og fortæl os det.

Leave a Comment