Dragon Ball Super: Super Hero Stars Uppdelning Gammarnas betydelse

[ad_1]

The Gammas är skurkarna i Dragon Ball Super: Super Hero som har fått mest uppmärksamhet i upptakten till den senaste Shonen-filmen. Skapad av Dr. Geros barnbarn, Dr. Hedo, har de nya androiderna en superhjälteestetik som dyker upp ganska framträdande i filmen med Gohan och Vegeta i huvudrollerna snarare än Goku och Vegeta den här gången. Nu tog vi här på Comicbook.com tillfället i akt att chatta med röstskådespelarna bakom Gammas för att välja deras hjärnor på deras karaktärer.

Om du inte känner till bakgrunden till de nyaste androiderna från Röda Bandet, skapades de av Dr. Geros barnbarn, Dr. Hedo, en ung vetenskapsman som tror att han är en mycket bättre android-skapare än sin far. Med Gamma 1 och Gamma 2 som har en superhjälteestetik, samtidigt som de är de mest kraftfulla androiderna som Z-Fighters har mött hittills, har de en ganska stor historia att berätta i Superhjälte. Aleks Le delade med sig av sina tankar om det nya paret androider och lånade ut sin röst till Gamma 1:

“Jag tror att deras charm ligger i deras interaktioner, helt klart. Deras broderliga band. Det ligger i hur de är partners i brott, men de behandlar också varandra som en sorts familj. Det finns en nivå av professionalism som bara är yta. Du kan ser definitivt att de definitivt är yngre och äldre brorstyper. De har också dessa två typer av olika personligheter som gör deras band mer underhållande och nyanserade och komplexa. Gamma One är mer stoisk medan Gamma Two är mer energisk. Det är en balansering agera, tror jag, mellan de två.”

Zeno Robinson lade till detta uttalande och kommenterade förhållandet som superhjältesyskonen har med varandra:

“De håller varandra jordade men lyfter upp varandra samtidigt. Jag tror att det bara skapar en riktigt bra relation mellan de två. Det är väldigt underhållande.”

0kommentarer

Bröderna Gamma är unika karaktärer genom att de inte är så mycket skurkar som de är antihjältar som drivs i en viss riktning tack vare manipulationen av de högre cheferna inom Red Ribbon Army, så deras framtid utanför detta senaste film kan skilja sig mycket från deras introduktion.

Tror du att Gammas kommer att ha en framtid i Shonen-serien? Låt oss gärna veta i kommentarerna eller slå mig direkt på Twitter @EVComedy för att prata om allt som rör serier, anime och världen of Dragon Ball.

Leave a Comment