Dragon Ball Super: Super Hero Star reagerer på Gohans længe ventede Come-Up

[ad_1]

Dragon Ball Super: Super Hero er nu ude i biografer verden over, og efterhånden er det ingen hemmelighed, at filmens primære mål (og succes) er at give Gohan en tiltrængt opdatering i både kræfter og formål for Dragon Ball Super æra. Fans har overvejende enige om, at en af Dragon Ball Super‘s mest åbenlyse mangler har været måden, hvorpå serien satte Gohan (og i mindre grad Piccolo) på sidelinjen, da Gokus søns fremgang i magten meget tydeligt var et hovedfokus for Dragon Ball Z.

Nå, fans kan mærke, hvordan de vil om Gohans status i drage kugle – men det er en helt anden sag (økonomisk og ellers) for Gohans engelske Dub stemmeskuespiller, Kyle Herbert.

Da han talte med ComicBook.com under en salgsfremmende begivenhed for Dragon Ball Super: Super Hero, forklarede Kyle Herbert, hvordan han føler om den måde, filmen endelig gør godt på Gohans længe ventede opdatering i kræfter:

“Jeg havde et dybt ønske om, at vi skulle se Gohan endelig få sin dag, fordi det bogstaveligt talt er gået årtier siden Majin Blu-sagaen,” forklarer Herbert. “Verden har set, hvad der skete med Gohan, mens han trænede, og at alt ville gå et sted hen, men så tog det hele et venstredrejning, da Gohan blev meget anderledes.”

gohan-dragon-ball-super-super-hero.jpg
(Foto: Toei Animation)

Det er en ret diplomatisk måde at sige det på. Som Herbert indikerer, alt hvad Akira Toriyama satte op for Gohan i Dragon Ball Z var helt sikkert “vil gå et sted hen.” Men det “venstresving” var ikke så meget, at Gohan “blev meget anderledes”: det var, at Dragon Ball Super valgte ikke at gøre ham til en større del af historien længere. Begrundelsen for beslutningen har altid været noget uhåndgribelig – selvom den store forskel i Dragon Ball Super: Super Hero’s billetkontorreception i Japan (lavere) og oversøisk (højeste nogensinde) kan være med til at forklare, hvorfor Toei har holdt Goku og Vegeta som hovedfokus i franchisen.

Alligevel gentager Kyle Herbert mange fans tanker, når han siger det Dragon Ball Super: Super Hero bringer Gohan fuld cirkel tilbage til præcis hvor han skal være:

“Han er bestemt stadig vokset som karakter, som far og som ægtemand. Det er klart, han er meget klog og alt det der, så han er meget en tredimensionel karakter, men for at bringe det hele i kredsen til det, han var i cellen saga og det hele? Det er ret spændende at se.”

0kommentarer

MERE: Hvorfor Dragon Ball Super ikke kan spilde Gohans “Super Hero”-gevinster

Dragon Ball Super: Super Hero spiller nu i biografer verden over.

Leave a Comment